main-content


Personal- en Relatiecoaching


Haal het beste uit jezelf op een positieve manier!

Coaching begeleidt je in een positieve persoonlijke ontwikkeling. Het geeft je een eerlijk inzicht in gedragspatronen, overtuigingen, conflicterende communicatie, valkuilen en  (verborgen) talenten. Vanuit rust en helderheid ga je je focussen op wat echt belangrijk voor je is en hoe daar praktische stappen toe te zetten.

Je kunt met vragen terecht zoals:

Waarom voel ik me soms zo onzeker en gespannen? Hoe vind ik bevestiging van binnenuit zodat een ander mij niet hoeft te bevestigen? Wat is de juiste richting om op te gaan?

Waarom voel ik me moe, somber en futloos? Burn-outverschijnselen? Wanneer ga ik over mijn grenzen, waarom gebeurt dit vaak zo onbewust en hoe bewaak ik mijn grenzen?

Wat zijn mijn kwaliteiten en hoe kan ik die optimaal inzetten en verder ontwikkelen? Hoe stimuleer je leiderschap, ontwikkel je talent en geef je vorm aan cultuur en structuur? 

Hoe krijg ik een goede balans tussen werk en privé? Welke richting wil ik op met mijn leven?

Hoe kom ik van die heftige emoties af? Waarin ligt mijn weerstand? Waarom lukt het niet om bepaalde doelstellingen te bereiken?

De begeleiding helpt je zelfbewuster te worden, om zodoende het beste uit jezelf naar voren te halen. Je wordt geconfronteerd met je eigen gedrag, geprikkeld en uitgedaagd. Je leert je obstakels en weerstand  te overwinnen, vanuit je eigen kwaliteiten en inspiratiebronnen.